Ewalt Gubbels Helvoirt

Betrouwbare grondverzetmachines voor ieder project

Zoekt u een grondverzetmachine voor de snelle, probleemloze uitvoering van grote of kleine projecten? Dan is E.Gubbels Machines in Helvoirt al meer dan 15 jaar een vertrouwd adres voor de verkoop en verhuur van een totaalaanbod machines voor bedrijven uit de volgende vakgebieden:
• wegenbouw
• cultuurtechnisch
• hoveniers

Meer dan 35 jaar ervaring

Ewalt Gubbels start in 1995 met zijn eigen grondverzetbedrijf, nadat hij veel praktijkervaring had opgedaan met alle voorkomende graafwerkzaamheden. In 2000 wordt daar de verhuur van grondverzetmachines aan toegevoegd en in 2005 kunnen de klanten ook terecht voor de verkoop van nieuwe of gebruikte machines.

Over Ewalt Gubbels

Liefde voor techniek

Ewalt Gubbels is al vanaf zijn dertiende bezig met machines. “Mijn ouders hadden een loonwerkbedrijf. Daardoor ben ik tussen de machines opgegroeid.

“Gaandeweg is vooral een liefde ontstaan voor hydraulische machines. En die fascinatie is nooit meer verdwenen.”

Klanten ervaren de voordelen

Klanten ervaren dagelijks de voordelen van de uitgebreide technische kennis.

“Ik ken de machines door en door. Ik ben er vertrouwd mee, weet precies welke werkzaamheden je ermee kunt uitvoeren. Storingen komen nauwelijks voor. Mijn klanten weten daarom dat ze door ons probleemloos kunnen werken onder alle omstandigheden.”

Ewalt Gubbels denkt vooruit

…en blijft onderscheidend door zich te focussen op:

Totaalaanbod onder één dak

We hebben altijd een geschikte machine voor iedere klus, want klanten kunnen bij ons terecht voor een totaalaanbod van onze huismerken:

  • Takeuchi: mini- en midi-graafmachines
  • Schäffer: mini-loaders
  • Vematec:  uitrustingsstukken voor grondwerkmachines
Betrouwbare kwaliteit

We kiezen bewust voor onze drie huismerken vanwege de betrouwbaarheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien verversen we regelmatig onze vloot. We houden het actuele aanbod bij en kijken altijd welke machines een toegevoegde waarde kunnen zijn. Uw voordeel? Probleemloos doorwerken bij ieder project.

Vakkennis

Door de technische schat aan ervaring, krijgt u bij Ewalt Gubbels actuele informatie en tips zodat u altijd de beste machine gebruikt voor ieder project. Bovendien letten we op de randvoorwaarden en eisen (maximale gewicht, afmetingen enzovoort), zodat u zeker weet dat u meteen met de machines aan de slag kunt.

Service: aandacht voor de klant

Bij de verkoop en verhuur van mini-graafmachines en mini-loaders draait het niet alleen om technische details. Luisteren naar de wensen van de klant is onmisbaar. Uw wensen staan altijd centraal:

  • We zijn uitstekend bereikbaar: zes dagen per week kunt u bij ons terecht, vanaf 7.00 uur en indien nodig ook tot ’s avonds laat.
  • Een duidelijk aanspreekpunt voor uw vragen: u wordt snel geholpen.
  • Veel extra service: bij eventuele storingen zijn monteurs snel ter plaatse, wij zorgen voor een vervangende machine.